En co-creation guide fra social innovation exchange (SIX)

Merete Grimeland
Følg meg

Merete Grimeland

Sosialinnovatør og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg jobber i World Wide Narrative. Vi jobber med digitale fortellinger. Therese Byhring og jeg startet selskapet sammen. Jeg er glad hver morgen når jeg står opp fordi jeg elsker kaffe og fordi jeg får lov til å jobbe med det jeg gjør.
Merete Grimeland
Følg meg

Våren 2011 reiste Nadina Helen Bakos og jeg på SIX Spring School i Amsterdam. Temaet var co-creation og demokrati og ut av det kom en co-creation guide som du finner her. Men hva er co-creation?

I følge Dr Garth Japhet som du ser over, er det først og fremst en holdning. En holdning om at man ikke nødvendigvis er eksperten og at den som vi skal «hjelpe» er ekspert i sitt eget liv. Sammen samskaper (co-create) vi en løsning. I guiden for co-creation finner du mer til inspirasjon for ditt videre arbeid. Klikk på linken og du kan laste ned pdf-filen direkte fra verten for SIX Spring School,Kennisland, sine sider.