Invitasjon til dialogkonferanse på Stortinget 19. mai fra kl 13 – 17

Merete Grimeland
Følg meg

Merete Grimeland

Sosialinnovatør og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg jobber i World Wide Narrative. Vi jobber med digitale fortellinger. Therese Byhring og jeg startet selskapet sammen. Jeg er glad hver morgen når jeg står opp fordi jeg elsker kaffe og fordi jeg får lov til å jobbe med det jeg gjør.
Merete Grimeland
Følg meg

>

Rundebordskonferansen vil sette fokus på hvordan sosiale entreprenører i Norge kan bidra aktivt i små -skala prosjekter som tar utgangspunkt i kvinners hverdag, i direkte samarbeid på grasrotnivå og gjennom partnerskap i Uganda.

Delegasjonen fra Uganda består av Prinsesse Pauline Kiyimba, presidentens 1. sekretær, samt Florah Kabibi, leder for Women Affairs i Uganda, og Collins Mwiijuka, direktør for National Womens Council. I tillegg deltar Joan Sitenda og Margaret Ssjemba, begge fra grasrotorganisasjonen KERWDA.

Dette gir en god anledning til å treffe sosiale entreprenører som arbeider på landsbygda i Uganda sammen med landets øverste ledelse. 

Samtidig vil det gi oss et innblikk i hvilke utfordringer og muligheter kvinner har i denne delen av verden, og hvordan vi kan støtte dem i deres arbeid.

Gruppen er invitert av Stortinget, og er med i Mother Courage nettverket etablert av Bitten Schei. Sammen arbeider de for å skape økonomisk uavhengighet for kvinner i Uganda.

Seminaret er gratis og på engelsk.

Her finner du hele programmet.

Påmeldingsfrist: 12. mai.
Påmelding: Laila Høge laila.hoge@stortinget.no
VELKOMMEN!

Kontakt for mer info:

Bitten Schei

Mother Courage
Social Entrepreneurship & Innovation

bitten@mothercourage.no
Mobil: + 47 930 52 850