Kontor

Leter du etter kontorplass hvor det sitter mange samfunnsinnovatører fra alle sektorer? Hvor det skjer ting som er relevant for deg og i jobben din?

Oslo

Det er mange co-working spaces i Oslo i dag. De vi kjenner best til og som vi mener best for deg som jobber med innovasjon og endring for å fornye samfunnet vårt er SoCentral.

Andre alternativer i Oslo er Mesh, 657 Oslo, og Oslo International Hub. Har du en teknologisk idé så er Gründergarasjen hos Simula en god gratis mulighet også.

Kjenner du til flere i Oslo og andre steder i Norge send oss gjerne et tips på mail merete@wwnlab.no eller skriv i kommentarfeltet under.

Bergen

I Bergen anbefaler vi Hubben på det sterkeste. Møt Silje som driver Hubben i denne videoen eller gå rett til nettsiden deres her: http://bergen.impacthub.net/

Trondheim

I Trondheim kan DIGS være stedet å være. Sjekk de ut her: http://www.digs.no/


SoCentral, Norges første samfunnsinkubator


SoCentral er igang med å bygge Norges første samfunnsinkubator. Samfunnsinkubatoren bidrar til å utvikle nye løsninger på kjente samfunnsutfordringer. Dette gjør vi ved å tilføre entreprenører og virksomheter kompetanse og kunnskap, og ved å bygge nettverk og arenaer som utløser samarbeid på tvers av bransjer og sektorer.

I Øvre Slottsgate 3, midt i Oslo sentrum, tilbyr vi 22 kontorplasser i et unikt arbeidsfellesskap der sosialentreprenører og ildsjeler fra offentlige, private og frivillige organisasjoner arbeider side om side. En rekke entreprenører og virksomheter er allerede på plass, men vi tar gjerne i mot flere – spesielt prosjekter fra etablerte virksomheter. Ta kontakt hvis du ønsker å høre mer.

SoCentral leier kontorplassene av Sparebankstiftelsen DNB, som skaper et hus for kulturprodusenter og samfunnsinnovatører i Øvre Slottsgate 3.

Kilde for tekst og fanebilde: SoCentral sin nettside