LøvetannCamp, en camp for sosial innovasjon og barnevern

Merete Grimeland
Følg meg

Merete Grimeland

Sosialinnovatør og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg jobber i World Wide Narrative. Vi jobber med digitale fortellinger. Therese Byhring og jeg startet selskapet sammen. Jeg er glad hver morgen når jeg står opp fordi jeg elsker kaffe og fordi jeg får lov til å jobbe med det jeg gjør.
Merete Grimeland
Følg meg

sicamp_ltc_fc_cover

Medvirkning og retten til å bli sett og hørt er grunnlaget for Løvetanncamp.

Løvetanncamp inviterer til 48-timerscamp for å finne nye løsninger for å gjøre hverdagen enklere for mennesker som har med barnevernet å gjøre. Løsningene kommer frem basert på historier fra de samme menneskene som av ulike grunner har hatt behov for barnvernet.

Campen arrangeres av Landsforeningen for barnevernsbarn (LFB), IKT-Norge og World Wide Narrative (WWN).

Campen arrangeres 30. januar til 1. februar 2015 i Oslo hos IKT-Norge i Oscarsgate 20.
Les mer på Lovetanncamp.no eller meld deg på under.

Eventbrite - Løvetanncamp, en camp i sosial innovasjon for barnevern

Jeg er prosjektleder for campen, og du kan også ta direkte kontakt med meg på mailen min merete@worldwidenarrative.com eller 95 86 00 26.