Reblogg: Norgesturné

Merete Grimeland
Følg meg

Merete Grimeland

Sosialinnovatør og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg jobber i World Wide Narrative. Vi jobber med digitale fortellinger. Therese Byhring og jeg startet selskapet sammen. Jeg er glad hver morgen når jeg står opp fordi jeg elsker kaffe og fordi jeg får lov til å jobbe med det jeg gjør.
Merete Grimeland
Følg meg

Dette blogginnlegget fra Natalesarc / Natale Hugvik kom ut forrige uke. Hun tester utstyret før den store turen til Peru og jungelen.

På to dager har Tomas og jeg kjørt fra Oslo til Sogn og Fjordane, teltet, fisket, besøkt familie i Vikadalen og klatret opp fjellet Bøttejuv. Jeg benyttet anledningen til å teste turutstyret til jungelturen, samtidig fikk jeg en god smakebit av norsk friluftsliv.

Været forandret seg fort, fra sol til regn og snø i høyere strøk på kort tid. Hvordan være forberedt til alt slags vær? I løpet av en dag skiftet jeg 2 til 3 ganger, avhengig hva slags type aktivitet vi skulle. Jeg fant fort ut at ubehagelige sømmer og tekstiler må man styre langt unna. Og nye Haglöfs Gore Tex sko skal impregneres før de tas i bruk. Bortsett fra det er det ikke så værst å være på telttur. Norsk natur er noe av det vakreste, utrolig at jeg ikke har feriert mer i Norge tidligere.