Video om registrering av foretak

Merete Grimeland
Følg meg

Merete Grimeland

Sosialinnovatør og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg jobber i World Wide Narrative. Vi jobber med digitale fortellinger. Therese Byhring og jeg startet selskapet sammen. Jeg er glad hver morgen når jeg står opp fordi jeg elsker kaffe og fordi jeg får lov til å jobbe med det jeg gjør.
Merete Grimeland
Følg meg

Lurer du på hvordan du registrerer et foretak. Da er denne videoen for deg.

I denne filmen lærer du om å registrere foretaket ditt i Brønnøysundregistrene. Du kan sjekke ut hva som trengs på nettsiden til Oslo Business Region.

Om man er sosial entreprenør, gründer eller ikke helt sikker ennå på hva man er, så trenger man uansett å etablere et foretak. Hva slags foretak det skal være er ikke nødvendigvis så lett. Denne videoen gir en fin og enkel innføring i de forskjellige foretakene.

Som foreningen har du mulighet til å søke mange flere steder enn dersom du er aksjeselskap. Direktorater som Helsedirektoratet og Bufdir har tilskuddsordninger som sosial entreprenører som velger forening som organisasjonsform kan søke, men du kan ikke søke hvis du er aksjeselskap.