Arkiv

Det er mange som har blogget på samfunnsinnovatorene.no – her ser du innleggene som går helt tilbake til 2012.

 • Åpent møte om sosialt entereprenørskap 22. januar

  Den første åpne samlingen er lørdag 22. januar fra kl 10 til 14. De nye sosiale innovatørene er ikke som andre, og derfor åpnes samlingen av Camilo Heredia fra Gatekunst Akademiet. Året 2011 er innovasjonsåret, og derfor er det et veldig passende år for å komme med en handlingsplan for sosialt entreprenørskap i Norge. De… Fortsett å lese Åpent møte om sosialt entereprenørskap 22. januar

 • Sustainable Sanitation Design

  >Har du hørt om Sustainable Sanitation Design? SuSan Design ble etablert i februar 2009 for å løse en stor og vedvarende krise som får svært lite omtale i mediene – Dårlig fungerende eller ikke-eksiterende sanitæranlegg i byer over hele Afrika. Ved bruk av forskning, produkt/tjeneste design, innovasjon og forretningsdrevne sanitærsystemer skal de kunne skape resultater… Fortsett å lese Sustainable Sanitation Design

 • Vil du noe mer? Bli med på SE:Piloten!

  > Sammen med Mother Courage, Krem, Et Rikere Liv, Hjertebank og Mikrofinans Norge er Sweet Chili Stories med på å invitere deg til SE Piloten: En kursrekke og møteplass om sosialt entreprenørskap. — Ønsker du å starte egen sosial virksomhet?— Vil du avklare om sosial ansvarlighet er noe for deg?— Ønsker du inspirasjon til hvordan… Fortsett å lese Vil du noe mer? Bli med på SE:Piloten!

 • Hvor nytt er sosialt entreprenørskap egentlig…?

  >På Gründerdagen 21. oktober var vi så heldige at vi fikk tatt en prat med Bjørn Lillekjendlie, daglig leder i Onsagers og min tidligere sjef i Forskningsparken. Vi snakket selvfølgelig om sosialt entreprenørskap. Bjørn har blant annet vært innovasjonsdirektør i Forskningsparken, og jobbet lenge med entreprenørskap. I tillegg vet han som arbeidsgiver hvor viktig det er for… Fortsett å lese Hvor nytt er sosialt entreprenørskap egentlig…?

 • Hva er sosialt entreprenørskap?

  Først publisert på serumserum.no – 08.08.2007 – skrevet av Merete Grimeland og Tom Erik Støwer. Redigert 14.02.2015 av Merete Grimeland Det er mye snakk om sosialt entreprenørskap i medier om dagen. Men hva er det egentlig? Og hvem er det egentlig som driver med det? Hva er sosialt entreprenørskap? I 2007 var nok det meste kjente ansiktet på sosialt… Fortsett å lese Hva er sosialt entreprenørskap?