Arkiv

Det er mange som har blogget på samfunnsinnovatorene.no – her ser du innleggene som går helt tilbake til 2012.

 • Fem ting vi lærte det første året til World Wide Narrative

  Til slutt så spurte jeg Therese «Har du noen planer for 2012?» og hun svarte «Nei, egentlig ikke». «Vil du være med å starte World Wide Narrative sammen med meg?» «Ja, det vil jeg,» svarte hun. Så var vi to medgründere.

 • Fra bygging av hus til filmproduksjon

  Hvorfor driver Supervisuell med filmproduksjon – mens de fortsatt har en rørlegger og en tømrer på lønningslisten? Dette er en historie om at ting ikke alltid går som planlagt!

 • Kaja Hegg i Redd Barna skal skrive for oss i 2016

  Redd Barna er en stor organisasjon som holder på med utrolig mye spennende. Det meste av det de gjør startet med de samme tankene og prosessene som hos alle andre samfunnsinnovatører, men det er en ting som skiller dem fra de fleste av våre andre gjesteskribenter; Folk vet om dem nesten overalt i verden.  Vi gleder oss veldig til å lese Kaja Heggs innlegg om de ulike nettvett-prosjektene til Redd Barna.

 • Når folk som brenner for det samme finner sammen

  Vi hadde forsøkt mange vinklinger for å få til et prosjekt sammen med kommunen, men uten nettverk og erfaring hadde vi slitt med å komme inn i varmen. Nå åpnet deg seg plutselig åpnet seg en dør der vi både fikk kartlegge behovet for tilbud blant de unge i området, og teste ut en løsning.

 • Facing the challenges

  If I will make a video to sum up the periods of NORICAC later on, it would be interesting to start with the reactions when people hear about my project. I guess it would be a funny video with diverse facial expressions. Most of those would look like they are trying to shake my shoulders and shout at me: «Hey, small woman, are you crazy!»

 • Supervisuell er årets nye bloggere

  Lydmannen filmselskapet Supervisuell gjesteblogget for oss om hvordan det var å være eneste hørende i firma før jul. Innlegget ble et av de mest leste gjesteinnleggene våre i 2015. Siden det var så populært spurte vi gjengen i Supervisuell om de kunne tenke seg å skrive fast for oss i 2016. Det sa de ja til. Her kommer en smakebit av hvem de er, hva de driver med og hva du skal få lese mer om de kommende månedene.

 • Frisklivssentralens fremtid

  – Ønsket er ikke nødvendigvis å bli så mye større. Det beste hadde vært om folk fant ut av hvordan de kan gjøre livsstilsendringer på egen hånd. Men vi håper at alle som trenger veiledning knyttet til fysisk aktivitet, kosthold, psykisk helse eller endring av andre uvaner, finner frem til sentralen vår.

 • Reisen har vi skapt underveis

  – Det er to ting vi har gjort mye av siden vi startet. Det er workshops i digitale fortellinger og innovasjonscamper, og vi har jobbet med mange forskjellige oppdragsgivere og målgrupper. Her skal jeg fortelle om min reise inn i den digitale fortellerverden.

 • Prøv og feil – da finner du mål!

  – Jeg kikka oppgitt opp fra datamaskina og la merke til at skapdøra på kjøkkenet ikke gikk igjen fordi det var fullt med hermetikkbokser og vinflasker. Jeg tenkte som så at dette må noen kunne hente og få betalt for. Romfolk? Kanskje. Rusavhengige? Kanskje. Jeg visste ikke. Noen i alle fall. Noen som fortjener en sjanse.

 • Hva bringer fremtiden?

  – Jeg tror at fremtiden for Leieboerforeningen er lys og at vi vil merke et stadig større behov for våre tjenester og kompetanse.