Arkiv

Det er mange som har blogget på samfunnsinnovatorene.no – her ser du innleggene som går helt tilbake til 2012.

 • Nå kan du gjesteblogge på denne siden!

  Hvis du ønsker å blogge her på siden om hvordan du fornyer samfunnet kan du få muligheten til det.

 • How to get the business go around

  When you are trying to do something new, it is pretty hard to 1) Have enough cashflow to pay salaries and 2) Know exactly what kind of person you need, for exactly what kind of work. I imagine every business starts in a different way, but these are the things that I think are important.

 • Folkehelse ≠ matematikk

  Når helsedirektoratet oppfordrer oss til å opprette frisklivssentraler i hver kommune, er det viktig med forskning, veiledere og gode intensjoner. Men det er også viktig med penger, for det er kostbart å forebygge livsstilssykdommer.

 • Samfunnsinnovatørene har blitt medieforening

  I tiden fremover legger vi om Samfunnsinnovatørene fra kun å være en plattform som samfunnsinnovatører blogger på til å være et digitalt mediemagasin som på fulltid fokuserer på samfunnsinnovasjon.

 • Reblogg: Byrom for alle i framtidens byer

  «The Right to The City» er et begrep man begynte å bruke i forskningssammenheng alt på 60-tallet, og begrepet viser til sentrale spørsmål som «hvem skal byen formes av og for?», og «hva skal til for at alle beboere føler seg hjemme og velkomne i byen?»

 • Reblogg: Natalesarc – DAG 6 TIL 10 – CUSCO OG MACHU PICCHU

  Etter en god natt søvn spaserte jeg spent ut for å oppleve det som en gang var det kulturelle og religiøse sentrum i inkariket. Det var som om å reise tilbake i tid. Gamle små biler overalt, gateselgere, kvinner og barn iført klassisk peruansk antrekk som bar på bittesmå lam med hodepynt.

 • Alle elsker Haralds Vaffel!

  Våren 2014 fant Jonathan så ut at han ville selge vafler fra vinduet sitt på 17.mai, og etter en hektisk uke med intens promotering og forberedelser , solgte Haralds Vaffel sin første vaffel den 17.mai 2014. Siden den gang har det blitt mindre studier og langt flere vafler.

 • Hva mener du er viktig for definisjonen av sosialt entreprenørskap*?

  I våres hadde vi et Impact Coffee Oslo event om hva sosialt entreprenørskap er. Stemmene er varierte, og her er kort oppsummert noen spørsmål som blir stilt rundt hva som er viktigst for at noe skal kunne kalles sosialt entreprenørskap. Hva syns du?

 • Hvordan kan vi måle effekten av en stein i elva?

  Målbarhet ja, det er ikke lett. Hvordan skal du måle effekten av det vi gjør. Vi kan telle hvor mange vi hjelper, men det forteller ikke alt. De vi hjelper ved å gi juridisk bistand kan vi telle og til en viss grad føre statistikk over gjennomslag. Men dette gjelder ikke for de vi hjelper gjennom boligsosialt arbeid eller politisk påvirkning.

 • Jeg søker fadderbedrifter!

  Etter ti måneder med verdens bratteste læringskurve satt jeg med mye kunnskap om hvordan det var å være ung og kreftsyk. Jeg ble invitert inn til Radiumhospitalet for å holde foredrag for de involverte. Etter noen runder med edder og galle kom jeg frem til at jeg burde bruke tiden til å dele mine erfaringer og med det, om mulig gjøre veien litt lettere for de unge som kom etter oss.