Arkiv

Det er mange som har blogget på samfunnsinnovatorene.no – her ser du innleggene som går helt tilbake til 2012.

 • Impact Coffee Oslo, én gang i måneden

  Én gang i måneden møtes vi til kaffe sammen med likesinnede samfunnsinnovatører. Vi er mennesker som ønsker å lære mer om metoder og mennesker som jobber med å fornye samfunnet. Dette gjør vi hos Deichmanske hovedbibliotek i Oslo på folkeverkstedet deres. Vi inviterer til samlingene gjennom meetup.com. Vi som står bak er Arne Kringstad, Therese… Fortsett å lese Impact Coffee Oslo, én gang i måneden

 • Reblogg: DAG 2 TIL 4 – NEW YORK, BYEN SOM ALDRI SOVER

  Natale Hugvik / Natalesarc har, etter et snev av vel berettiget reisefeber, endelig kommet seg til New York. I dette innlegget tar hun pulsen på byen som er en av de mest kjente, travle og mangfoldige vi har i verden.

 • Reblogg: Sosent i Cape Town – HOPE IN EVERY CUP

  Det er ikke uten grunn at praksisplassene gjennom Sosial Entreprenørskap v/UiO er plassert i Cape Town: Et virvlende sentrum som tiltrekker seg sosiale innovatører fra hele verden. (…) Ground UP er et barista prosjekt som ønsker å lage en kafe franchise for å finansiere Ground up akademiet. Det er også et springbrett for ufaglærte fra townshipene (slum-områdene) i og rund Cape Town.

 • UngXit: Forebyggende arbeid med barn og unge

  Dette er Silje Bratberg. Silje er en sosialentreprenør som i disse dager driver en crowfundingkampanje hvor hun ønsker å finansiere et aktivitetstilbud for barn som bor i alsylmottak via sin bedrift UngXit.

 • Reblogg: Dag 1 – Fly til New York

  Fredag 24. juli var avreisedagen endelig her for Natale Hugvik. Men som seg hør og bør gikk ikke alt som planlagt. Kommer alt stresset nå, før jungelen, eller er dette bare starten?

 • Reblogg: Norgesturné

  På to dager har Tomas og jeg kjørt fra Oslo til Sogn og Fjordane, teltet, fisket, besøkt familie i Vikadalen og klatret opp fjellet Bøttejuv. Jeg benyttet anledningen til å teste turutstyret til jungelturen, samtidig fikk jeg en god smakebit av norsk friluftsliv.

 • SIX Nordic in Helsinki in September 2015 – The Future of Social Innovation

  The Finnish partner of SIX Nordic, Sitra, will be hosting a Nordic event on the future of social innovation in Helsinki in late September. 

 • Hvordan crowdfunding-kampanjen for Playing Lean ble 500 % fullfinansiert

  – På ene siden kan du si jeg ikke kunne noe, men på den andre siden så hadde jeg tatt et vanlig fag på NMBU på mastergraden hvor jeg valgt å studere crowdfunding. Jeg hadde lest meg opp og tatt 10 studiepoeng. Jeg hadde fått en anstending karakter på det. Så vi trodde vi kunne det for de vi hadde lest oss opp på dette. Men vi var for optimistiske.

 • Reblogg: Sosent i Cape Town – 1/3 Down!

  For de som måtte være bekymret for hvordan vi har det her nede, så kan dere tenke som så at intet nytt som regel betyr godt nytt (altså at vi koser oss gløgg). Men her kommer i hvert fall et ferskt innlegg, så god lesing!

 • Reblogg: Sosent i Cape Town – En helg i Cape Town

  Hverdagene går for det meste med til jobb, så det er i helgene vi virkelig har mulighet til å utforske Cape Town. Bli med på en helg i CT!