Sosialentreprenører i Norge

Hvem er sosialentreprenørene i Norge? Det er det mange som har spurt meg om, og jeg kan liste opp en del, men absolutt ikke alle. Det er mange som identifiserer seg som sosialentreprenører, og mange som ikke gjør det selvom vi kunne ha sagt at de er det. Men det er dette med identifikasjon. Kanskje det er like greit å heller la mennesker identifisere seg selv som sosialentreprenør?

Panterne starter i Oslo. Har DU det som trengs for å være med?

Chris Klemmetvold er en kar jeg beundrer mye. Han er en god venn og et godt menneske. Og en dyktig samfunnsinnovatør. Han startet Panterne i 2011, et selskap som har to oppgaver sånn som jeg ser det: gi arbeid til tidligere rusavhengige og jobbe for et bedre miljø. Sammen med Jørgen Veiby skal Chris starte… Fortsett å lese Panterne starter i Oslo. Har DU det som trengs for å være med?

Video om registrering av foretak

Lurer du på hvordan du registrerer et foretak. Da er denne videoen for deg. I denne filmen lærer du om å registrere foretaket ditt i Brønnøysundregistrene. Du kan sjekke ut hva som trengs på nettsiden til Oslo Business Region. Om man er sosial entreprenør, gründer eller ikke helt sikker ennå på hva man er, så… Fortsett å lese Video om registrering av foretak