Jeg søker fadderbedrifter!

Etter ti måneder med verdens bratteste læringskurve satt jeg med mye kunnskap om hvordan det var å være ung og kreftsyk. Jeg ble invitert inn til Radiumhospitalet for å holde foredrag for de involverte. Etter noen runder med edder og galle kom jeg frem til at jeg burde bruke tiden til å dele mine erfaringer og med det, om mulig gjøre veien litt lettere for de unge som kom etter oss.

Er jeg en sosial entreprenør, eller bare en snill gammel dame?

En sosial entreprenør er en person som bevisst tar tak i et bestemt samfunnsproblem og etablerer nye løsninger, fra Ferd sin hjemmeside.

I nesten et år fulgte jeg min datter, den gangen femten år gammel, gjennom et heftig behandlingsforløp av en enda heftigere kreftdiagnose. Selve kreften, behandlingen og prognosen var det lite jeg kunne gjøre noe med, men livskvaliteten under og etter behandling mye.

Å gi kosebamser og sjokolade, en yndet aktivitet for mange stiftelser og foreninger, gir trøst et lite sekund, men ikke mer, og er gaver som egentlig bør være forbeholdt å gi fra de pårørende.

AnneFi Troye fra Cornelia stiftelsen blogger her i 2015

Dette er AnneFi! AnneFi er en superstjerne! Hun hjelper alle ungdommer som får en kreftdiagnose i Norge til å få det litt bedre mens de er på sykehus. I ti år har hun drevet Cornelia stiftelsen, hvor hun vier all tiden sin til å gjøre livet bedre for disse ungdommene. Og lar ingenting stå i veien! Dette er en dame som vet hva hun vil, og som alltid får det til!