Hvordan få bedriften din til å vokse og gjøre en større forskjell

ProfittFritidVerden

Mange sosiale entreprenører sliter med å få forretningen til å vokse raskt nok. Det fører til frustrasjon, usikkerhet rundt den økonomiske situasjonen og mange lange arbeidsdager. Det er trist og unødvendig at de som virkelig søker å skape en bedre verden skal slite sånn på veien.

Mesteparten av vår verden i dag idealiserer knallhard jobbing, å være populær og å fylle livet med materielle goder, og kaller det å være suksessfull.

Det finnes massevis av eksempler på mennesker som jobber alt for mange timer i uken og dessverre finnes det få eksempler på mennesker med ekte suksess:

  • Å ha en trygg økonomi som gir frihet til å gjøre det du ønsker.
  • Å ha fritid nok til venner, familie, helse, opplevelser, ferie, avslapping og å nyte livet.
  • Å gjøre en forskjell i andre menneskers liv og bidra til at planeten vår blir et bedre sted å være.

Hvordan vil det være å gjøre en enda større forskjell for enda flere mennesker?
Å tjene slik at slipper økonomiske bekymringer og har tid til å ta vare på deg selv og de rundt deg? Å leve godt av det som føles dypt meningsfullt?

Du er herved invitert til gratis nettkurs spesielt for sosiale entreprenører på http://ektesuksess.no.

Her er hva andre har sagt:

«Før mitt første møte med Heine, visste jeg ikke om jeg hadde behov for coaching eller ikke. Men jeg så muligheten til å bli bedre kjent med coaching, og for å finne ut om dette var noe for meg. Etter den første timen, merket jeg at jeg hadde godt av å snakke om meg og min bedrift: mine hindringer, mitt potensiale, mine verdier og hensikter. Den aller første samtalen utløse glede, kreativitet og produktivitet.»

– Jeanette Wagelid Schjetne, Gründer av Hjelp ved matematikkvansker

«Jeg fikk en mulighet til å starte et foretak for meg selv som nyutdannet, men jeg visste ikke hvordan jeg skulle gå fram for å generere kunder og salg. Samtidig hadde jeg mange bekymringer for hvordan jeg skulle løse kjente og ukjente utfordringer underveis.
Heine hjalp meg med hvordan jeg skulle snakke med kunden for å selge produktet mitt og hvordan jeg kunne forberede meg på utfordringer som måtte dukke opp i framtiden. I tillegg hjalp han meg med hva jeg kunne gjøre for å opprettholde motivasjonen og løfte blikket forbi bekymringer over detaljer og holde blikket på målet.
Etter bare noen uker har jeg kommet så langt som jeg trodde jeg kom til å bruke flere år på og jeg ser mulighetene en kan oppnå om en bare tør å satse.»

– Truls Lillebø, fysioterapeut

Legg igjen en kommentar