Kristine Laake fra Reach for Change blogger i 2015

I 2015 skal vi ha en rekke gjestebloggere hos oss og her finner du den første gjestebloggeren. Vi har stilt henne tre spørsmål. Vi har spurt Kristine fordi hun jobber nå med å starte opp organisasjonen Reach for Change i Norge. Organisasjonen ble startet av Sara Damber i Sverige og har utvidet til ganske mange land siden 2010. Det tror vi gir et unikt perspektiv akkurat nå.

kristinelaake
Kristine Laake, country manager for Reach for Change Norge skal blogge for Samfunnsinnovatørene i 2015.

1. Hvem er du?

Kristine Laake, 25 år fra Oslo. Studert Internasjonale Relasjoner i Edinburgh med hovedfokus på menneskerettigheter. Sitter i styret til Oslo+Acumen og jobber tidvis frivillig for kreftforeningen.

2. Hva gjør du?

Country manager i Reach for Change, vi støtter sosiale entreprenører som har løsninger på samfunnsutfordringer barn og unge møter på.

3. Hvorfor blogger du på Samfunnsinnovatørene?

Jeg blogger på Samfunnsinnovatørene fordi jeg sitter med en klokketro på at sosialt entreprenørskap er måten å løse sosiale utfordringer både i Norge og i resten av verden. Innovative løsninger på samfunnsutfordringer kan bety en verden av forskjell for enkeltindivider som drar nytte av enten produktet/tjenesten eller det å være en del av virksomheten.

Dessverre er sosialt entreprenørskap et begrep som mange aldri har hørt om, og hos flere kan man skimte en skepsis når man forklarer hva dette går ut på. Derfor blogger jeg. For å bidra til å dra lasset med informasjonsspredning. Forhåpentligvis er det enda noen flere som kommer over dette og som lærer om verdiene sosiale entreprenører skaper.

Kristine sitt første blogginnlegg kommer ut i januar. Da skal hun fortelle om hvordan Reach for Change ble etablert og hvor ideen kom fra.

Legg igjen en kommentar