Martin Gustavsen fra Leieboerforeningen blogger hos oss i 2015

Møt Martin fra Leieboerforeningen. Han skal også blogge hos oss i år. Vi har spurt han fordi vi har jobbet med Martin og sjefen hans Lars siden 2012 og vi beundrer dem begge veldig. Det er skikkelig flinke folk som jobber hardt for leieboere, og som hele tiden presser grenser der andre gir seg.

martin_gustavsen

1. Hvem er du?

Jeg er en engasjert mann, opprinnelig fra Kragerø, men dro til Trondheim for å bli smart da jeg var 20 år. Det tok litt tid, men etter nesten 15 år føler jeg meg klar for storbyen og flytter nok sørover igjen i løpet av våren.

2. Hva gjør du?

De siste ti årene har jeg jobbet med boligspørsmål, alt fra politiske prosesser og rammevilkår, som byggherre og ansvarlig for oppstarten av et studenthjem og praktisk rådgivning til utleiere og leieboere. I dag jobber jeg som prosjektleder i Leieboerforeningen, hvor jeg jobber med nye prosjekter og rammevilkår for leieboere og utleie.

3. Hvorfor er det viktig

En god bolig er en viktig forutsetning for et godt liv, likevel er det over 120 000 som er definert som vanskeligstilte på boligmarkedet i Norge. Det er ikke greit og vi ønsker å gjøre noe med det.

4. Hvorfor blogger du på Samfunnsinnovatørene?

For meg handler samfunnsinnovasjon om å gjøre en forskjell, for å gjøre en forskjell må tanker og ideer spres og diskuteres, jeg håper at bloggen kan være et sted der dette kan skje.

Legg igjen en kommentar