Samfunnsinnovatørene har blitt medieforening

Slik det er i dag finnes det ikke noe nettsted for samfunnsinnovatører, de som ønsker å bli det og de som ellers er interessert i samfunnsinnovasjon. Vi ønsker at Samfunnsinnovatørene.no skal bli nettopp det og har gjort bloggen om til en medieforening.

Høsten 2007 ble nettstedet opprettet som en blogg på blogspot.com av Tom Erik Støwer og Merete Grimeland. Deres første blogginnlegg handlet om hva sosialt entreprenørskap er. Høsten 2008 startet Merete Grimeland World Wide Narrative og foreningen tok over ansvaret for Samfunnsinnovatørene med den hensikt å vise frem alle menneskene som jobber med samfunnsinnovasjon. Siden den gang er det  stadig mer i vinden. Blant annet har Innovasjon Norge besluttet at det skal satses mer på dette.

Les mer om historien til nettstedet her.

Det er så mange utfordringer i samfunnet som må fikses, og samfunnsinnovasjon er metoden for dette. Med det ligger det også i kortene at samfunnsinnovatører skal fikse det. Men hvem er så de?
Her på Samfunnsinnovatorene.no har du fått følge noen av dem som gjestebloggere og via små intervjuer, men sjelden hører vi om dem i tradisjonelle medier. Det er kanskje derfor dette nettstedet har vokst den siste tiden. Folk ønsker å vite mer om disse folkene som jobber med å endre samfunnet til det bedre, enten som frivillige eller betalte arbeidere.

Vil du vite mer om gjestebloggerne våre finner du en oversikt her.

Slik det er i dag finnes det ikke noe nettsted for samfunnsinnovatører, de som15163228858_2970489312_o ønsker å bli det og de som ellers er interessert i samfunnsinnovasjon. World Wide Narrative så behovet der ute og startet en medieforening med meg i sommer.

I tiden fremover legger vi om Samfunnsinnovatørene fra kun å være en plattform som samfunnsinnovatører blogger på til å være et digitalt mediemagasin som på fulltid fokuserer på samfunnsinnovasjon.

Du skal selvsagt få fortsette å følge våre fantastiske gjestebloggere, og i tillegg vil vi gi deg tekster, podcaster og filmer som omhandler samfunnsinnovasjon innen ulike temaer i samfunnet.

Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven som daglig leder for foreningen og redaktør for Samfunnsinnovatørene.

Underskrift

Av Stine Slettås Machlar

E-post: smachlar@gmail.com Mob.: +47 46 82 69 91

Legg igjen en kommentar