Tenk om… 28. februar 2012

Endelig kommer det også et månedlig #sosent #event! Det første eventet blir 28. februar fra 11.00 til 13.00, i beste lunsjtid! Her er teksten for eventet som du også finner på Facebook. Vi skal dit. Skal du?

Tenk om… er en månedlig inspirasjonslunsj i Oslo med foredrag, pitcher, samarbeid på tvers, deilig mat og store tanker!

Tenk om alle har meningsfullt arbeid. Tenk om fattigdom er historie. Tenk om global oppvarming erstattes av økologisk mangfold i balanse. Tenk om det offentlige og det private samarbeider om å skape det samfunnet vi ønsker oss, sammen med entreprenører og innovatører, teknologi, kultur og ikke minst brukere av ulike tjenester. Og Tenk om de gjør det fordi et er lurt, fordi det er det som er markedet og de nye produktene.

Nå, tenk om dette ikke er tåkete visjonærprat, men helt reelle muligheter, og tenk om du møter noen som du kan skape noe nytt sammen med, kanskje fra en helt annen sektor enn den du opererer i nå?

Den 28. februar er dagen for det første av en rekke månedlige Tenk om… events. Et møtested, en markedsplass, en mulighet for å møte inspirerende mennesker som tenker store tanker og skaper minst like store endringer. Tenk om… er en lunsj hvor vi møtes på tvers av sektorer, på tvers av ideologier og forestillinger, på tvers av idéer. Et sted for sosial innovasjon, et sted for synergier!

Program:
11.00-11.15 Velkommen + Tenk om…
introduksjon av KREM & Change Attention

11.15-11.35 Inspirasjonsforedrag: Jon Schau –
Tenk om tanker ikke finnes?

11.40-12.00 Pitch x 2 + dialog
(Kristian Bye/Bell Solar Lamp & Marte Sootholtet og Brock LeMieux/HUB Oslo)

12.00-13.00 Varm suppe og brød, mingle, leke, snakke, connecte, utvikle, oppdage!

Påmelding: tenkom@changeattention.com
100,- i døra eller be om faktura
Tid: 28. februar, kl. 11-13
Sted: Mesh, Tordenskjoldsgate 3, Oslo
#tenkom

Tenk om… er et samarbeid mellom KREM Norge og Change Attention og videreføringen av KREM Norges konferanseserie gjennom flere år.

 

Legg igjen en kommentar