VelFERDskonferansen tirsdag 3. mai 2011

>

I 2011 har det allerede vært to konferanser; Tenk om konferansen i Larvik og Partnership for Change i Oslo, som har dypdykket i sosialt entreprenørskap, men det kommer mer. Sosialt entreprenørskap feires ordentlig i år og som tidligere kårer FERD årets sosial entreprenør på VelFERDskonferansen. Konferansen er tirsdag 3. mai fra kl 12:00 til 16:00 og arrangeres av FERD Sosiale entreprenører.

Blant de nominerte er Cultura Bank. Vi møtte Lars Hektoen, banksjef i Cultura, på Partnership for Change torsdag 24. mars. Her er en video som hva sosialt entreprenørskap er for han.

Program på VelFERDskonferansen

Programmet ser spennende ut og særlig Johan Olav Koss som skal snakke om hva slags behov og utfordringer en sosial entreprenør møter. I tillegg kommer Pamela Hartigan fra Skoll Centre for Social Entrepreneurship for å snakke om den stadig voksende trenden som sosialt entreprenørskap er og hvorfor det er behov for dette også i Norge.

Påmelding er gratis.

Vi møtte Katinka Greve Leiner fra FERD Sosiale entreprenører i fjor høst og hun kom med gode tips til deg som vil bli sosial entreprenør. Vet du om andre som er gode til å tipse sosial entreprenører? Vi vil gjerne høre om dem!

Legg igjen en kommentar